Bouwbedrijf Matthé is uw betrouwbare partner in het bouwproces


Alle ambachten onder één dak

Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4 Afbeelding 5

Overige werkzaamheden

Eén van onze slogans luidt “alle ambachten onder één dak”! Wij zijn er trots op dat wij u een totaalpakket aan kunnen bieden wat betreft uw verbouwing! Van stucen tot loodgieterswerk en trappen op maat maken/plaatsen. Van electriciteit tot vloeren leggen en kozijnen plaatsen, alles is bij ons mogelijk. Wij hebben speciaal opgeleide en enthousiaste vakmensen die maatwerk leveren. De medewerkers van Matthé staan voor u klaar om verdere vragen te beantwoorden.

Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen met een gezamenlijke wens: tevreden klanten. U zult ons herkennen aan de persoonlijke benadering en de korte lijnen met het uitvoerende personeel op de werkvloer. Waar mogelijk wordt prefab werk voorbereid in de werkplaats. Dit resulteert in kortere bouwtijden op locatie, minder materialen en vooral minder overlast.

Wij kunnen uw (bouw)werk begeleiden van de tekentafel/ vergunningsfase tot en met het sleutelklaar opleveren. Matthé denkt met u mee en geeft een helder en eerlijk advies, waarbij rekening wordt gehouden met uw planning en budget, daarmee onderscheiden wij ons.